Нингбо Ксијангшан Вассун Пластика И Гума Производи Копродукции, ООД
Индустрија Вести

Пластичната преклопна шопинг количка за перење алишта, преносна количка со тркало е на продажба!

2022-08-18
НаПластична преклопна количка за пазарење Перење алишта Пренослива количка за патување со тркалоизработен е од висококвалитетен ПП материјал за издржливост.



Телескопската рачка од алуминиумска легура е поотпорна на 'рѓа и пофлексибилна. Количката може лесно да се преклопи за лесно носење и транспорт. Ролерите на преклопната количка се изработени од ПВЦ материјал, два валјаци со дијаметар од 3", мазно тркалање и мал шум. Велосипедот на преклопување може да се стави во автомобилот за лесно патување и пазарење.



карактеристика на производот и примена на пластична преклопна количка за шопинг за перење алишта, пренослива количка со тркало:

Висококвалитетни материјали: Изработен од висококвалитетен ПП материјал, тој е издржлив. Телескопската рачка од алуминиумска легура е поотпорна на 'рѓа и флексибилна.

Складирање на преклопување: Количката може лесно да се преклопи за лесно носење и транспорт.

Тркала за тркалање: Две тркала со дијаметар од 3" изработени од ПВЦ материјал со мазно тркалање и низок шум.

Функција: Практично за транспорт на стоки, може да се користи за шопинг, алати за патување може да се стават во автомобил, дома или во магацин, не заземаат премногу простор.




We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept